Now Reading
Mii de fani au cantat ore in sir, in ploaie, alaturi de Lala Band

Mii de fani au cantat ore in sir, in ploaie, alaturi de Lala Band

Sambata 11 august, LaLa Band a sustinut un mega concert pe stadionul Farul din Constanta. Mii de fani s-au bucurat de un show absolut incendiar oferit de vedetele serialului Pariu cu Viata.

Fanii au fost in extaz, fiind contagiati de energia debordanta transmisa de idolii lor.

Ne plac constantenii! Ne bucuram ca au venit la spectacol in numar atat de mare si ca au s-au distrat alaturi de noi. a declarat Alina.

Doi dintre membrii LaLa Band au avut ocazia sa sustina un concert de o asemenea amploare, chiar in orasul lor natal.

Este extraordinar, sincer, e exact cum mi-am imaginat. Abia asteptam sa vad cum ne primesc pentru ca e o onoare ca cant in orasul meu”. ne-a spus Dorian.

Sunt bucuroasa de constantenii care s-au aflat intr-un numar atat de mare. Le multumesc si sunt mandra ca provin dintr-un asemenea oras!a adaugat Alexia.

Le multumim din suflet fanilor ca au stat la concert chiar daca a plouat si ca au fost alaturi de noi. Pentru noi a foat un concert extraordinar, tocmai pentru ca nimeni nu a plecat din cauza ploii!a declarat Criss.

A fost un concert plin de energie, in care am dat tot ce mai bun din noi si sa nu uitam de sutele de fani veniti din toate colturile tarii si chiar de prin lume, care au stat alaturi de constanteni 3 ore in ploaie..” a spus Vlad.

A fost incredibil tot ce s-a-ntamplat aici! Desi a plouat, asta nu i-a impiedicat pe toti cei prezenti aici intr-un numar atat de mare, sa cante si sa se distreze alaturi de noi.ne-a spus Sore.

See Also

In perioada imediat urmatoare, trupa unei intregi generatii, va demara turneul national “Like LaLa”! Orasele in care va ajunge LaLa Band sunt: Bacau (31 august), Resita (10 septembrie), Timisoara (11 septembrie), Cluj (13 septembrie), Deva (14 septembrie).

In plus, in afara turneului “Like LaLa”, trupa va mai sustine concerte in: Suceava (1 septembrie) si Sighisoara (16 septembrie) in colaborare cu proiectul ProIstoria Fest, Sibiu (15 septembrie) in cadrul Festivalului Imagine 2012.

E adevarat ca vom avea un turneu national, iar cu ocazia asta vom avea ocazia sa ajungem la toti fanii nostri din marile orase!a adaugat Rapha.

Pe langa concertele pe care LaLa Band le va sustine in tara, fanii “Pariu cu Viata” se vor putea bucura din 17 septembrie si de primul episod al serialului, ce revine la Pro tv cu mult asteptatul sezon 3!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top