Now Reading
Tara te provoaca la concurs! Fii vedeta pentru o zi!

Tara te provoaca la concurs! Fii vedeta pentru o zi!

Tara, cea mai noua si fierbinte aparitie pe scena muzicii romanesti, impreuna cu Today Advertisingiti ofera sansa sa castigi un premiu si o sedinta foto profesionala impreuna cu Tara!

Ce trebuie sa faci? E simplu! Pune-ti camera foto la treaba si trimite cea mai reprezentativa poza a ta intr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Today Advertising, pana in data de 26 august.

Toate pozele primite vor fi publicate in albumul “Fii star cu Tara si Today”. Odata gasita poza ta in album, tot ce trebuie sa faci e sa-ti rogi prietenii sa-ti dea LIKE. Va fi premiata fotografia care are cele mai multe LIKE-uri pana in data de 5 septembrie 2012, ora 23:59, iar castigatorul va fi anuntat in data de 6 septembrie pe pagina de Facebook Today Advertising.
ATENTIE! Fotografiile preluate de pe alte site-uri nu vor fi acceptate in concurs!

See Also

In 2009, TARA a facut primul pas important in cariera. Impreuna cu producatorul Edward Maya a pus bazele proiectului ”Tara feat Liviu Hodor”. Si asa iese la lumina primul single oficial : “Happy for you”! Piesa a fost no. 1 in clasamentele din Romania, dar a cucerit si alte tari (Benelux, Marea Britanie, USA, Rusia + CSI, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Spania, Grecia, Turcia, Israel, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Scandinavia si Orientul Mijlociu). Al 2-lea single, ”Dream with you” a fost lansat tot impreuna cu Dj Liviu Hodor,in premiera la Premiile Romanian Music Awards 2010,unde cantareata a fost votata de cititorii www.libertatea.ro ca si cantareata cu cei mai frumosi sani naturali din Romania. Piesa a avut un feedback foarte bun din partea radio-urilor din Romania si si-a facut imediat loc in topurile autohtone. Anul 2011 marcheaza inceputul carierei solo al Tarei, aceasta fiind sprijinita de producatorii Alexandrei Stan(Maan Studio). Tara lanseaza al 3-lea clip din cariera sa ”Missing you”, unde artista isi dezvaluie latura feminina si sexi. Anul 2012 i-a adus Tarei premiul pentru ”Cel mai bun debut solo” la Gala Premiilor Radar de Media”. In toamna artista lanseaza un nou single, insotit de videoclip.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top