Now Reading
Nimic nu se compara cu noua piesa semnata Tom Boxer & Keith Thompson!

Nimic nu se compara cu noua piesa semnata Tom Boxer & Keith Thompson!

Bine cunoscutul Dj Tom Boxer vine cu o super colaborare pentru cea mai noua piesa a sa: “Nothing Compares To You”. Atat pe partea de compozitie, cat si de productie Tom l-a avut alaturi pe Keith Thompson, dj-ul care s-a bucurat de succes in urma lansarii catorva hituri impreuna cu celebrul David Venedetta.

Desi Keith locuieste in New York unde este si vj Mtv, acesta a venit in Romania o perioada de timp, pentru a inregistra in studioul lui Tom Boxer, piesa “Nothing Compares To You.”

Ne-am intalnit in Beirut la NRJ Music Tour, unde Keith era prezentator. N-am stat foarte mult pe ganduri si am hotarat sa colaboram, asa ca, totul a decurs firesc, el a venit in Romania, am inregistrat in studioul meu si acum am lansat piesa.
Ne gandim déjà si la videoclip, pe care cel mai sigur il vom filma in Palma de Mallorca sau Ibiza, in unul dintre cluburile unde vom avea concert
, ne-a spus Tom Boxer.

See Also

Cei doi ne asigura ca vor mai face si alte piese impreuna, mai ales acum cand “Nothing Comapres To You” este difuzata pe posturile de radio din Spania, Liban s.a.m.d

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top