Now Reading
Star Weekend prezinta: Connect-r (Part 1) – “Titlul albumului reprezinta incununarea muncii de cativa ani”

Star Weekend prezinta: Connect-r (Part 1) – “Titlul albumului reprezinta incununarea muncii de cativa ani”

Star Gossip are placerea si onoarea de a va prezenta un super interviu in exclusivitate, in cadrul noii noastre rubrici, Star Weekend, un interviu in doua parti, de weekend, pe care il vom publica astazi si maine.

Connect-R a reusit ca dupa ce a avut in 2011 sa aiba una din cele mai bune piese ale anului, “Burning love”, anul acesta sa aiba hitul verii 2012, piesa ce se afla pe buzele tuturor romanilor, indiferent de varsta, sex, religie sau conditie sociala – “Vara nu dorm”. Si inca mai are foarte multe de spus.

Am vorbit cu unul dintre cei mai prolifici artisti romani la ora actuala, in prima parte a acestui interviu despre noul album, ‘From nothing to something’, noua formula a show-ului sau ce va debuta in aceasta toamna, dar si despre Rappin On Production, labelul de succes ce l-a facut celebru.

1. Hello Connect-R! Ce mai faci? Cum te simti ca fiind fericitul posesor al hitului verii in Romania, “Vara nu dorm”?

Hello, hello, fac bine..nu prea dorm insa am iarna la dispozitie sa hibernez. Piesa VARA NU DORM a fost facuta hit de milioanele de ascultatori care s-au regasit in versurile simple, care spun povestea oricaruia dintre noi: toti am fost cel putin odata la mare fara prea multi bani in buzunar, insa am avut parte de cea mai mare distractie. Eu am spus in versuri ce simte fiecare roman in fiecare vara 🙂

2. Cum privesti faptul ca s-au facut diferite versiuni ale acestei piese, de catre dj.ii Pro Fm ,manelisti, ba chiar si un imn al bacului in Romania? Ti-ai dat acordul pentru acest lucru sau si tu ai fost surprins de aparitia acesor versiuni?

Am auzit cateva versiuni care nu suna rau deloc insa in acelasi timp sunt cateva care nu reprezinta in niciun fel piesa, ba chiar dimpotriva. Cred ca aceasta demonstreaza inca o data ca piesa este hit.

3. De la aparitia acestei piese ai inceput sa fii vanat din ce in ce mai des de paparazzi. Te deranjeaza acest aspect al celebritatii?

Cred ca e mult spus vanat 🙂 aceasta piesa a venit impreuna cu o schimbare de look, de aici si interesul presei. Cred ca asta inseamna ca publicul vrea sa stie mai multe despre mine, deci nu pot sa ma simt decat magulit.

4.Ce face Conect-R daca nu doarme vara?

Canta si lucreaza 🙂 Impreuna cu baietii mei, sunt pe drum mai mult de jumatate din saptamana spre diverse concerte din tara. Iar cand sunt in Bucuresti lucrez intens in studio – in toamna lansez un nou single , plus alte proiecte.

5 Recent ai lansat si cel de-al doilea album din cariera. De ce ai ales Libertatea pentru aceasta lansare? Vom beneficia de aparitia albumului si in magazinele de specialitate?

Albumul lansat impreuna cu ziarul LIBERTATEA are 10 piese – sunt hit-urile din ultimul an, plus cateva piese noi – am vrut sa fie un cadou pentru fanii care au votat piesa VARA NU DORM in topuri. In plus a venit ca o incununare a muncii mele din utlimii ani. In aceasta toamna o sa gasiti albumul “FROM NOTHING TO SOMETHING” si in magazinele de specialitate – o sa fie o editie speciala, un cd de colectie.

6. Mai crezi in vanzarile de albume in Romania?

Albumul este o incununare a muncii artistului, e ceva palpabil cu care te poti mandri la batranete 🙂


See Also

7. Cat de mult te regasesti in titlul noului tau material discografic, ‘From nothing to something” si cat de greu ti-a fost sa astepti doi ani pentru a strange antologia de hituri pe care le contine noul album?

Titlul albumului e ales special tocamai pentru ca reprezinta incununarea muncii de cativa ani; si vine intr-o etapa de maturizare artistica, de evolutie.

8. Stim ca pentru alegerea viitorului tau single ai cerut parerea fanilor de pe Facebook, pentru a alege intre “Love is the way” si ‘Funky fresh’. Care au fost reactiile de pana acum? Ce factori vei lua in calcul pentru decizia finala in privinta noului single/?

Ambele piese au fost primite foarte bine de public, ceea ce nu face decat sa ma bucure. VARA NU DORM a ridicat stacheta foarte sus, asa ca simt ca e cazul sa vin cu o piesa cel putin la fel de buna.

9. Rappin on Production a devenit un label important in industria muzicala romaneasca. Cat de grea a fost traiectoria acestui succes?

RAPPIN ON a crescut odata cu mine si sunt mandru de echipa mea: suntem o gasca de baieti talentati care simt si traiesc prin muzica. Eu ca artist am crescut pas cu pas, cu munca solida si efort, deci si studioul de productie a crescut la fel.

Curiosi sa mai aflati cateva dintre secretele lui Connect-r? Maine, la aceeasi ora vom posta a doua parte a acestui interviu, unde Connect-R ne va vorbi ceva mai mult despre latura sa umana, dincolo de cea de artist.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top