Now Reading
Will I am a dezvaluit tracklisting-ul noului sau album “#will power”

Will I am a dezvaluit tracklisting-ul noului sau album “#will power”

Will I am a recrutat o pleiada de nume importante ale showbizului pentru tracklisting-ul noului sau album, ‘#will power”, care a fost lansat astazi in online, impreuna cu coperta acestui nou material discografic.
Printre artistii de top cu care Will a colaborat pentru “#will power” se numara: Justin Bieber, Ne-Yo, LMFAO, Britney Spears, David Guettal Chris Brown si Rihanna.

Materialul este unul clasic, doar eu, o chitara, si o orchestra sau doar eu si o orchestra. Sunt nuante ghetto si apoi nuante dance, sau avangardiste ce nu au nimic in comun cu ceea ce se asculta azi pe radio. Este un album divers. “#will power a fost ca o calatorie de realizare a noilor piese, o calatorie de care sunt mandru.“, a declarat Will I Am.

Albumul va fi lansat pe data de 15 octombrie.

Iata si tracklisting-ul complet:

See Also

1. ‘Drop That (B.E.A.T.)’
2. ‘This Is Love’ Feat. Eva Simons
3. ‘Fresh S—’
4. ‘Run It Back’ Feat. Rihanna
5. ‘Club’s on Fire (Don’t Put It Out)’
6. ‘F—in’ With Me?’
7. ‘Sexy Sexy’ Feat. Britney Spears
8. ‘Make It Last’ Feat. David Guetta
9. ‘One of Those Nights’ Feat. Chris Brown
10. ‘Reach for the Stars’
11. ‘Party Like an Animal’ Feat. Redfoo & Eva Simons
12. ‘Mona Lisa Smile’ Feat. Nicole Scherzinger
13. ‘Willpower’
14. ‘Love Maker’ Feat. Ne-Yo
15. ‘Flyin’’ Feat. Justin Bieber
16. ‘All at Once’

Deluxe Edition Bonus Tracks
17. ‘T.H.E (The Hardest Ever)’ Feat. Jennifer Lopez & Mick Jagger
18. ‘Great Times’
19. ‘It’ Feat. Cheryl Cole
20. ‘Dirty Beat’

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top