Now Reading
Star Weekend prezinta: Interviu de weekend – Connect-R ( part 2): “Sunt ceea ce sunt datorita publicului din Romania”

Star Weekend prezinta: Interviu de weekend – Connect-R ( part 2): “Sunt ceea ce sunt datorita publicului din Romania”

Dupa ce ieri am publicat prima parte a acestui super interviu de weekend, astazi revenim cu cea de-a doua si ultima parte. Connect-R ne dezvaluie sentimentele pentru publicul din Romania, pentru fata ce o iubeste si isi ofera sfaturile celor aflati la inceput de drum muzical.
Multumim Roton pentru realizarea acestui interviu si ii dorim lui Connect-R sa continue sa fie la fel de “Funky fresh” ca si pana acum!

1. Care dintre colaboratorii tai poti spune ca iti e cel mai drag si ce proiecte noi sub egida acestui label ne pregatesti?
In afara de munca din studio pe noi ne mai uneste si prietenie lunga durata, deci lucrurile vin oarecum natural. Am multe proiecte pentru toaman: singel Arando marques, Mike Diamondz, Cortes.

2. Din toamna vei lansa un nou concept de show. Povesteste-ne putin despre acest nou proiect.
Din toamna show-ul o sa fie ceva mai complex, pentru ca o sa am alaturi de mine pe scena si un band live. Am simtit nevoia unei schimbari mai ales ca pentru cateva piese am facut si variante acustice care arata ca muzica se poate face si altfel.

3. Ce conteaza cel mai mult pentru tine, aprecierea fanilor din Romania sau succesul pe care il poti inregistra in afara?
Sunt ceea ce sunt datorita publicului din Romania, el mi-a apreciat piesele, le-a cantat alaturi de mine, el m-a facut din Stefan – Connect-R. Evident ca imi doresc sa am succes si in afara tarii, insa aceasta dorinta nu o sa ma faca sa uit vreodata de publicul din tara mea.

4. Vorbind de strainatate nu te-ai gandit sa lansezi piesa “Summer is gone” exclusiv pentru afara? Cand va fi gata aceasta piesa?
“Summer Is Gone” a fost facuta pentru afara tarii. E greu sa dai pronosticuri, ceea ce trebuie sa se intample, se va intampla.

5. Ce ne poti spune despre urmatorul tau album, ce este si el aproape gata pentru a fi lansat, la scurt timp de la lansarea “From nothing to something”?

“From Nothing …” o sa fie lansat in toamna intr-o alta editie decat cea realizata cu ziarul Libertatea; o sa contina mai multe piese, precum si variante acustice ale pieselor de club.

6. Care dintre momentele din cariera ta de pana acum consideri ca este cea mai frumoasa amintire?
Sunt multe momente frumoase: primul concert,primul album, premiile castigate de-a lungul timpului, energia si caldura fanilor la fiecare concert.

7. Ce sfaturi ai da tu unui tanar debutant in ale muzicii ?
Sa creada in el si in talentul lui si sa munceasca. Drumul drept desi e intotdeauna mai lung, este cel care iti garanteaza succesul de durata.

See Also

8. Iubita ta este, dupa cate am vazut si dupa cate ai declarat, o femeie si frumoasa si inteligenta. Cat de pregatit esti pentru insuratoare?
Da, este o femeie minunata…

9 Ce te face cu adevarat implinit atat ca om , cat si ca artist, in Romania?
Dupa niste ani nebuni, am reusit sa ajung la un echilibru intre munca, familie si prieteni iar asta imi da fortza sa creez si sa iubesc.

10. Care sunt cele trei calitati ce consideri ca te definesc ca barbat?
Iubirea ma defineste – pentru prieteni, familie, muzica, fani.

11. Ce mesaj doresti sa lasi tuturor fanilor tai, cititori ai revistei noastre online, Star Gossip?
Sa ramaneti la fel de buni comentatori 🙂

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top