Now Reading
Lala Band, trupa fenomen a momentului vine la Galati!

Lala Band, trupa fenomen a momentului vine la Galati!

LaLa Band, preferatii adolescentilor de azi, incheie o vara torida cu un concert incendiar in Galati, in cadrul turneului Like life. Gusta viata impreuna cu cei mai talentati tineri din Romania! Sambata, 29 septembrie, ora 19, la Stadionul Siderurgistul!

Evenimentul face parte din proiectul national cultural “Arta contra drog 2012”, realizat de catre CIADO in colaborare cu Asociatia Culturala de Teatru, Muzicã si Film, Dracula. Cuvantul de deschidere ii va apartine academicianului Constantin Balaceanu Stolnici.
Biletele se gasesc la Agentia Teatrala Braila, Centrul de Indrumare culturala, iar din 14 septembrie vor fi puse in vanzare la Casa Tineretului Braila.
In mai putin de un an de la lansare, LaLa Band a avut o ascensiune fulminanta, devenind una dintre cele mai iubite trupe din tara. Frumosii protagonisti ai serialului “Pariu cu viata” au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri. Trupa Lala Band s-a desprins din serialul muzical „Pariu cu viata”, urmand exemplul lansat de seriale celebre, precum RBD (Mexic) si Glee (SUA). Membrii trupei au debutat mai intai ca actori in septembrie 2011, iar in cateva luni au cunoscut succesul in afara serialului, in primul lor concert live. Trupa Lala Band a lansat pana in prezent trei albume – „LaLa Xmas Songs”, „LaLaLove Songs” si „LaLa Summer Love”, care au inregistrat vanzari record si a sustinut concerte atat in capitala cat si in tara.
Atat galatenii, cat si brailenii veniti special la acest concert vor fi rasfatati cu un show special, care va include cover-uri de succes, cunoscutele piese originale, numeroase costume, pasiune si energie.

Tinerii din LaLa Band promit un spectacol de zile mari, in care stilul vestimentar al trupei va fi unul cu totul special si diferit, exploatand o zona mult mai fashion, cu peste 100 de costume potrivite unui show cum numai cei de la LaLa Band pot oferi. Artistii sunt siguri ca publicul va fi mai mult decat incantat. Marele cadou pe care tinerii il pregatesc pentru acest turneu vor fi piese din sezonul 3 al serialului Pariu cu Viata, multe dintre ele fiind in prima auditie!

See Also

Lala Band – Like Life – in Galati! Sambata, 29 septembrie, ora 19, la Stadionul Siderurgistul.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top