Now Reading
David Guetta va relansa albumul “Nothing but the beat”

David Guetta va relansa albumul “Nothing but the beat”

David Guetta este cel mai recent artist ce aduce imbunatatiri materialului discografic lansat in 2011, “Nothing but the beat”, acum invitandu-ne sa ne pregatim urechiusele pentru “Nothing but the beat 2.0”.
Versiunea reeditata a albumului va aparea pe data de 10 septembrie si va include opt track-uri noi, inclusiv colaborarea cu Sia pentru “She wolf ( Falloing to pieces)”.
Printre piesele nou-noute se numara colaborari cu Ne-Yo, Akon si Tegan & Sara.
Iata tracklist-ul complet:

1. Titanium Feat. Sia
2. Turn Me On Feat. Nicki Minaj
3. She Wolf (Falling to Pieces) Feat. Sia
4. Without You Feat. Usher
5. I Can Only Imagine Feat. Chris Brown & Lil Wayne
6. Play Hard Feat. Ne-Yo & Akon
7. Wild One 2 Feat. David Guetta, Nicky Romero, Sia (Edit)
8. Just One Last Time Feat. Taped Rai
9. In My Head Feat. Nervo
10. Where Them Girls At Feat. Nicki Minaj & Flo Rida
11. Little Bad Girl Feat. Taio Cruz & Ludacris
12. Sweat (David Guetta Remix)
13. Crank It Up Feat. Akon
14. I Just Wanna F Feat. Timbaland & Dev
15. Nothing Really Matters Feat.
16. Repeat Feat. Jessie J
17. Night Of Your Life Feat. Jennifer Hudson
18. Every Chance We Get We Run Feat. Tegan & Sara
19. Sunshine (Edit)
20. Lunar (Edit)
21. What The F***
22. Metropolis (Edit)
23. The Alphabeat (Edit)

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top