Now Reading
Fly Project promoveaza Romania

Fly Project promoveaza Romania

Pentru ca au concerte peste tot in tara si in strainatate, baietii de la Fly Project au decis sa comunice lucrurile frumoase pe care le vad ei la tara lor. Tudor si Dan au pornit o campanie intitulata „Romania is Amazing” in care doresc sa promoveze laturile necunoscute de straini, dar chiar si de catre unii romani care, din cauza problemelor financiare, a faptului ca nu considera ca ar avea ce vedea sau a altor aspecte, nu ajung sa isi cunoasca tara.
Poate pentru ca am sansa sa vad Romania noastra mai mult decat as fi vazut-o daca m-as fi aflat in alte circumstante sau poate pentru ca asa simt eu ca trebuie sa fac si pentru ca Fly Project are sansa unei expuneri internationale foarte bune, as vrea sa profitam de toate oportunitatile acestea si sa incercam sa facem tot posibilul sa le aratam si celor care n-au auzit inca de noi, ca Romania este un loc care merita sa fie vizitat si totodata un loc in care merita investit. Sunt cel mai convins om din lume ca si cu ajutorul vostru, al tuturor, putem sa-i facem sa-si doreasca sa vina la noi. Macar din curiozitatedeclara Tudor Ionescu, despre lansarea campaniei „Romania is Amazing”.
Prima actiune din cadrul campaniei a fost una cu scop umanitar, Fly Project a ales sa aduca un grup de 15 copii dintr-o comuna din judetul Iasi, din cadrul unor familii defavorizate, sa vada marea pentru prima oara. Actiunea „Vad marea pentru prima oara” a fost suportata in totalitate de catre trupa, cu sprijinul organizatoric al DSJ Constanta.
Ne-am dorit sa le facem o bucurie. Atat. Suntem multumiti ca totul a iesit cum ne-am dorit si copii au plecat fericiti inapoi acasaspune Dan Denes.
Trupa Fly Project se pregateste pentru a filma zilele acestea videoclipul noului lor single – „Back In My Life”, produs de echipa Fly Records. Piesa a facut peste 2 milioane de vizualizari, doar pe canalul oficial Fly Records.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top