Now Reading
Doi fani englezi de-ai Lorei au asistat la filmarile clipului “Fara el”!

Doi fani englezi de-ai Lorei au asistat la filmarile clipului “Fara el”!

Lora a dezvaluit astazi surpriza pe care fanii sai au asteptat-o cu sufletul la gura si anume lansarea noului sau clip, “Fara El”! Videoclipul a fost regizat de Florin Botea, preferatul artistei, acestia aflandu-se la a 3-a colaborare: “Iubesc sa lucrez cu Florin.”, marturiseste artista.

Experienta Lorei a fost una cu totul inedita, aceasta filmand pe strazile din Bucuresti. Artista recunoaste ca a fost extrem de greu sa se concentreze, avand foarte multi oameni in jur, care se opreau sa faca poze si sa vada despre ce e vorba.

Artista a declarat ca a fost foarte placut surprinsa cand: ” La scena cu terasa, erau doi baieti la o masa care priveau ce se intampla, isi dadeu coate si radeau atat de mult incat am crezut ca rad de mine. Dar la sfarsitul filmarii din acea locatie, au venit si mi-au spus frumos, in limba engleza, ca este incredibil cum au venit in Romania in vacanta si s-au nimerit in locul unde se filmeaza noul clip al artistei care canta “No More Tears”.

Povestea videoclipului este una trista, avand in prim plan un personaj greu de interpretat, dar in care Lora a regasit multe din povestile de viata pe care le vede in jurul ei. „Ceea ce am vrut sa adaug personajului, este demnitatea cu care sufera si seninatatea cu care reuseste sa treaca mai departe. De multe ori, in viata reala, ne pierdem demnitatea in fata unei astfel de lovituri. Eu am tinut neaparat s-o pastrez.”, declara artista.

See Also

Ideea clipului a venit din partea producatorului Lorei, Adrian Sina si atat artista, cat si regizorul sunt extrem de incantati de rezultatul final. Lora este sigura ca fanii ei vor empatiza cu videoclipul si le reaminteste acestora de pagina ei oficiala. „Unde imi petrec foarte mult timp cu fanii si prietenii.” a mai adaugat Lora.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top