Now Reading
New project: Chris Oliver & Anita – “I sing in the rain”

New project: Chris Oliver & Anita – “I sing in the rain”

Un nou proiect marca Chris Oliver Production este lansat. Din acest proiect fac parte Chris Oliver si Anita,iar primul lor single se numeste “I sing in the rain”. Chris Oliver ?i Anita sunt din Constan?a, amândoi fiind pasiona?i de muzic? inca de la varste fragede. Chris Oliver a hotarat c? Anita este vocea cea mai potrivit? ?i astfel au început proiectul împreun?.

Anita – a urmat ore de canto sub indrumarea profesorului Traian Broasc? din Mangalia.
La varsta de 18 ani participa la festivalul “Dan Spataru” unde devine castigatoarea trofeului, iar apoi particip? la preselec?ia show-ului ”Britain’s Got Talent” ce are loc în Anglia.

Chris Oliver – compune de la varsta de 13 ani si a colaborat cu numerosi artisti si producatori din industria muzicala romaneasca, fiind membru al uniunii compozitorilor si muzicologilor inca de la varsta de 16 ani.

Compozitorul si producatorul piesei, Chris Oliver declara:

See Also

Mesajul piesei este unul simplu si in acelasi timp profund: nu exista lucru pe care sa nu il poti realiza daca ai rabdare si te straduiesti suficient. Textul piesei vorbeste si despre asa zisii prieteni in preajma carora te simti strain si care “te mint” spunandu-ti lucruri pe care cred ei ca vrei sa le auzi.
…Nu trebuie sa ne atasam de lucruri materiale si nici sa nu lasam trecutul sa ne influenteze viitorul.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top