Now Reading
Tracklist: Kanye West – “Cruel summer”

Tracklist: Kanye West – “Cruel summer”

Selectia de piese pentru mult asteptatul album semnat Kanye West, “Cruel summer” a fost facuta publica prin intermediul Tower Records si HMV Japan. Albumul va contine 12 piese si va aparea pe piata in mod oficial pe data de 18 septembrie.
Unele piese au fost deja difuzate pe radio, inclusiv “Mercy”, featuringul cu Big Sean, Pusha T si 2 Chainz si a fost si performat live in cadrul Bet Awards 2012.
In afara de muzica produsa sub labelul “GOOD Music”, materialul discografic va include si cateva piese produse de Ma$e, Marsha Ambrosius, R. Kelly, Jadakiss, si The-Dream.
Iata tracklist-ul complet:

“To The World” – Kanye West & R. Kelly
“Clique” – Kanye West, Jay-Z & Big Sean
“Mercy” – Kanye West, Big Sean, Pusha T & 2 Chainz
“New God Flow” – Kanye West, Pusha T & Ghostface Killah
“The Morning” – Raekwon, Pusha T, Common, 2 Chainz, CyHi Da Prynce, Kid Cudi & D’Banj
“Cold” – DJ Khaled
“Higher” – The-Dream, Pusha T & Ma$e
“Sin City” – John Legend, Travi$ Scott, Teyana Taylor, CyHi Da Prynce & Malik Yusef
“The One” – Kanye West, Big Sean, 2 Chainz & Marsha Ambrosius
“Creepers” – Kid Cudi
“Bliss” – John Legend & Teyana Taylor
“Don’t Like” – Kanye West, Chief Keef, Pusha T, Big Sean & Jadakiss

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top