Now Reading
Single: LaLa Band – “Dance dance”

Single: LaLa Band – “Dance dance”

Cel mai nou single al trupei fenomen a momentului, Lala Band, a fost lansat ieri, live, in premiera pe Pro Fm.
Single-ul reprezinta din nou o productie a lui Ionut Radu aka John Puzzle, de data aceasta cei de la LaLa alegand sa realizeze si un featuring cu creatorul pieselor lor.

Alina Eremia, Cristina Ciobanasu, Vlad Gherman si Liviu Teodorescu, patru dintre membrii trupei LaLa Band au stat la o sueta cu Marius Onuc, in studioul ProFm, au dansat, au cantat si au dezvaluit cateva dintre surprizele pe care le-au pregatit fanilor, odata cu debutul sezonului 3 din serialul “Pariu cu viata”, din 17 septembrie, la PRO TV.

Videoclipul acestui single, ce va fi lansat maine, in cadrul emisiunii Happy Hour, a fost filmat in centrul Bucurestiului, pe acoperisul unui bloc. Iar coregrafia, la care tinerii din LaLa Band au repetat trei saptamani, va fi una spectaculoasa.

See Also

Sezonul 3 al serialului ”Pariu cu viata” incepe la Pro Tv pe 17 septembrie, dar, pana atunci, toti cei care iubesc Lala Band sunt asteptati la concertele din tara. Trupa va mai canta la Resita, Timisoara, Cluj, Deva, Sibiu, Sighisoara, Galati si Piatra Neamt.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top