Now Reading
LaLa Band a lansat primul videoclip din cariera trupei, “Dance Dance Dance”

LaLa Band a lansat primul videoclip din cariera trupei, “Dance Dance Dance”

LaLa Band, trupa-vedeta a serialului Pariu cu Viata, care revine cu sezonul 3 din 17 septembrie la Pro Tv, a filmat primul clip din cariera, oferind o imensa bucurie milioanelor de fani din toata tara, dar si o mare
satisfactie profesionala lor, cea mai cunoscuta “gasca” din Romania. Noul single pentru care LaLa Band a filmat videoclip se numeste “Dance Dance Dance” si este un featuring cu Ionut Radu aka John Puzzle, cel care
semneaza toate piesele trupei.

LaLa Band si John Puzzle au fost invitati vineri, 7 septembrie, la Happy Hour pentru a-si lansa videoclipul acestui single si unde i-au povestit lui Catalin Maruta, tot felul de intamplari de la filmari. Peste 12 ore de filmare, zeci de costume special realizate pentru clip, o coregrafie realizata de peste o suta de ori, 5 locatii din centrul Bucurestiului si 3 saptamani de repetitii! Acestea sunt o parte din elementele desfasurarii de forte necesara filmarii primului videoclip LaLa Band! Coregrafia pentru clipul “Dance Dance Dance”, semnata de Vica, a fost una extrem de grea, pe care tinerii din LaLa Band au repetat-o timp de trei saptamani.

Pe tot timpul filmarilor, deasupra pietei Unirii a zburat un mini-elicopter cu o camera incorporata, care a surprins cadre inedite. In plus, costumele folosite in videoclip au fost noi, special create pentru LaLa Band, acestea facand parte din noul stil vestimentar abordat de trupa. Peste 50 de fani aflati in imprejurimi au fost imediat atrasi de valva produsa in jurul trupei si au asteptat pana cand tinerii au luat o pauza, pentru a primi autografe.

E un moment pe care l-am asteptat inca de la-nceput, acela in care sa filmam primul nostru clip muzical! “Dance Dance Dance” e cel mai nou single LaLa Band si deja a devenit o piesa de suflet a fanilor nostri.a spus entuziasmata Alina.
Videoclipul piesei “Dance Dance Dance” este cel mai potrivit cadou, in momentul asta, pentru publicul nostru ne-a spus Criss.

Sunt foarte entuziasmat de tot ceea ce s-a-ntamplat la filmarile videoclipului nostru! Am avut toti o energie debordanta si am urmat intocmai indicatiile regizorului pentru ca totul sa iasa ca la carte.” a
adaugat Vlad.

Fiind déjà familiarizata cu filmarile de clip pentru proiectul meu solo, nu mi-a fost deloc greu. A fost un schimb de energii incredibil de frumos.” a declarat Sore.

See Also

Starea piesei compusa de Ionut Radu si scenariul clipului s-au imbinat perfect! Cat despre filmarile propriu-zise nu pot sa spun decat ca au fost senzationale, ne-am simtit toti atat de bine si chiar daca dansul ne-a solicitat foarte mult din punct de vedere fizic bucuria filmarii primului videoclip ne-a dat putere si energie. a adaugat Rapha.

LaLa Band lanseaza nu doar primul videoclip din cariera, „Dance, dance, dance”, ci si mult-asteptatul turneu national, al carui start a fost dat pe 31 August la Bacau.

Urmatoarele orase in care va ajunge LaLa Band sunt:
10 septembrie – Resita
11 septembrie – Timisoara
13 septembrie – Cluj
14 septembrie – Deva
15 septembrie – Sibiu
16 septembrie – Sighisoara
29 septembrie – Galati
30 septembrie – Piatra – Neamt.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top