Now Reading
Album preview: P!nk – “The truth about love”

Album preview: P!nk – “The truth about love”

Vesti bune pentru fanii lui P!nk! In online a aparut un sampler din noul sau material discografic, “The truth about ilove”, in anticiparea datei lansarii, 18 septembrie.
Track-ul de inceput, “Are we all we are” este o piesa ce scoate in evidenta timbrul ragusit al lui P!nk, urmata de primul single extras de pe acest album, “Blow me ( One last kiss)”.
Cea de-a treia piesa este track-ul de “corazon”, “Try”, dupa care avem parte de “Just give me a reason”, o piesa midtempo, de fun, in stilul P!nk, realizata in colaborare Nate Ruess.
“True love” este un track exclusiv dance, iar pe “How come you’re not here”, P!nk isi cearta iubitul care lipseste de la momentele importante din viata ei. Piesa omonima ce da si titlul acestui album, “The truth about love”, pune accentul pe parerea artistei despre dragoste: “It’s a lie”, iar in “Beam me me up”, P!nk tanjeste dupa o evadare dintr-o lume ce o dezamageste.
“Walk of Shame” este probabil un nou hit de pe acest album, unde P!nk isi releva latura party ce continua apoi in ‘Here comes the weekend”.
Totusi, petrecerea trebuie sa se termine candva, astfel ca artista se trezeste dupa seara de sambata pentru a intreba “Where did the beat go?”, un track midtempo, despre complicatiile infidelitatii. In “The Great escape”, intr-un mod fin, dar ferm, P!nk pune pe tapet relatia ei cu Carey Hart spunandu-i ““I won’t let you make the great escape/ I’m never gonna watch you checkin’ out of this place”.
All in all, “The truth about love”, este un album pe care merita sa vi-l cumparati si sa dati repeat!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top