Now Reading
Andreea Balan are un cadou boem pentru fanii sai – Skinny Love

Andreea Balan are un cadou boem pentru fanii sai – Skinny Love

Andreea Balan este un artist complex care isi iubeste fanii foarte mult.Este cunoscuta pentru cel mai spectaculos show din Romania si pentru energia pe care o transmite publicului la fiecare aparitie pe scena, insa venirea toamnei a facut-o pe Andreea sa se simta melancolica, vrand sa arate fanilor o latura sensibila printr-o balada din pian si voce.

Skinny Love este o filmare speciala pentru cei 250.000 de prieteni de pe Facebook ai artistei. E o piesa deosebita cantata de Birdy pe care Andreea a indragit-o de la prima auditie si a dorit sa o prezinte fanilor sai intr-un aer vintage si boem.

Iubirea e un sentiment care innobileaza orice relatie iar Skinny Love e o piesa care aduna o multime din trairile pe care le avem cand suntem indragostiti. Melodia m-a atins atat de tare incat am intrat in studio, am inregistrat-o in cateva minute si am dorit sa o arat fanilor mei. Ii cunosc foarte bine, stiu ca sunt sensibili si ca au indragit alte balade inregistrate de mine pana acum, preferata lor fiind “O straina”. Acest cadou este special pentru cei care ma sustin si imi lasa comentarii si LIKE-uri pe Facebook in fiecare zi.“, a spus Andreea.

See Also

Dupa o vara plina de concerte, Andreea pregateste multe surprize pentru lunile urmatoare. Cantareata-dansatoare prezinta showurile sale in toata tara, cel mai populare dintre ele fiind Bunny Show, Beach Party si Dancing Show care inseamna multe stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top