Now Reading
Low Deep T a ajuns in Romania!

Low Deep T a ajuns in Romania!

Artistul MediaPro Music, Low Deep T, al carui hit “Casablanca” a urcat surprinzator de repede in toate topurile de specialitate, vine in Romania!
Low Deep T poate parea un nume nou, la inceput de drum, pe scena internationala a muzicii house, insa, in realitate acesta este un producator si compozitor foarte cunoscut in Marea Britanie. TJ Cases, numele sub care a debutat acesta, a avut vanzari de peste patru milioane de copii ale productiilor sale, in toata lumea.
Turneul national al artistului a debutat ieri, 14 septembrie pe litoralul romanesc, in Mamaia. Low Deep T a plecat pe urma in Bacau, unde va continua azi, 15 septembrie, seria de concerte.
Pe 21 septembrie, artistul va concerta in Bucuresti, unde fanii care nu pot sa ajunga la concertele lui, il vor putea vedea in turul tv pe care acesta il va face. Turneul se va termina cu un super recital in Galati.
In tot acest timp, autorul si performerul piesei Casablanca va face un tur de promovare al piesei, in cadrul catorva emisiunilor tv si radio de la noi.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top