Now Reading
Single: Simona Nae – “Badly”

Single: Simona Nae – “Badly”

Simona Nae a lansat ieri, 23 Septembrie 2012, la ora 17:00, cu ocazia implinirii unui an de “Grand Cinema Multiplex” noul single “Badly” printr-un show in PREMIERA, totul in incinta EYE FI BAR CAFÉ.
“Badly” este o piesa club – electro, perfecta pentru a incinge atmosfera in cluburi si nu numai. O data cu lansarea noului single, Simona Nae a decis sa isi schimbe si imaginea cu ajutorul stilistei Alexandra Calafeteanu, care a devenit stilista personala a Simonei si i-a creat tinute care sa ii scoata in evidenta calitatile fizice.

Impreuna au decis sa arate publicului ca in afara vocii Simona detine si foarte mult sex appeal. Cu ocazia lansarii noului proiect artista isi lanseaza si propriul “LOGO”, realizat de McNino Design si adopta un look sexy cu un aer foarte misterios pentru care a colaborat impreuna cu noul manager, NINO Florin Bolohan si echipa lui de profesionisti.
Noul single “Badly” este produs de Rolla 7 Records, o echipa tanara de profesionisti care produc muzica la nivel international. De noul look al Simonei Nae se ocupa doamna Elena Oseaca impreuna cu echipa Helen Studio.
Astazi, Simona Nae a fost invitata in cadrul emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani” unde si-a prezentat noul single, pe care il ascultam in continuare:

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top