Now Reading
X Factor 2012 Episodul 1: Auditiile – “Publicul trebuie mancat, dominat si devorat “ – Cheloo

X Factor 2012 Episodul 1: Auditiile – “Publicul trebuie mancat, dominat si devorat “ – Cheloo

Duminica, 23 septembrie, a fost declansata nebunia sezonului doi de X Factor care a fost lider absolut de audienta!

Ieri seara mult asteptatul nou sezon de X Factor a demarat in forta cu o demonstratie de talente, momente amuzante si replica memorabile din partea juratilor. Anul acesta, cei care au “painea si cutitul” in mana lor si vor decide soarta concurentilor sunt: exploziva Delia Matache, rockerul cu state vechi in industria muzicala romaneasca, Dan Bittman si controversatul Cheloo.

Primul episod a fost cel de la auditiile ce au avut loc in toata tara, Bucuresti, Iasi, Sibiu, Timisoara si Cluj au fost orasele in care s-a “forat” adanc in cautarea noului X Factor made in Romania.

Am avut parte de povesti de viata impresionante, dintre care cea care ne-a emotionat cel mai mult a fost cea a lui Ioan Mann care, desi este nevazator, a dovedit, pe scena de la X Factor, ca muzica invinge orice obstacol si a primit, fara doar si poate, trei de DA din partea juratilor. Ioan Mann a reusit chiar sa il emotioneze pana la lacrimi pe Dan Bittman si l-a lasat mut pe temutul Cheloo.

Au fost concurenti talentati, voci bune, de care suntem convinsi ca vom auzi si pe viitor, Anastasia Sandu cucerindu-ne cu flow-ul si stilul sau personal, Maria Hojda cu delicatetea ei, iar Natalia Selegean cu niste calitati vocale surprinzatoare pentru un agent de politie.

Momentele funny nu au lipsit, precum nici rapperii care au vrut sa il impresioneze pe Cheloo, dar despre care el a considerat ca sunt doar la nivelul anilor ’90 si replicile spumoase din partea juriului.

Va asteptam si duminica asta, de la 20.30, pe Antena 1, pentru un nou episod de la auditiile X Factor. Urmariti zilnic pagina oficiala de Facebook X Factor Romania, http://www.facebook.com/xfactor.romania si noul site-ul oficial www.xfactor.a1.ro . Va invitam sa intrati si voi in comunicatea X Factor unde veti avea multe surprize si veti putea castiga multe premii!

See Also

Apropo de premii, afla acum daca ai castigat si tu o pereche de casti semante X Factor:

https://www.facebook.com/xfactor.romania/posts/419891271391376

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top