Now Reading
Rihanna revine cu un nou single, “Diamonds”

Rihanna revine cu un nou single, “Diamonds”

Dupa show-ul de succes sustinut saptamana trecuta la Festivalul iHeartRadio si spectaculoasa aparitie din deschiderea galei MTV VMA 2012, unde a castigat premiul Video Of The Year pentru piesa “We Found Love”, superstarul global Rihanna incepe un nou capitol al carierei sale, de regina a Billboard Hot 100, cu noul single “Diamonds”.
Piesa a avut premiera astazi, odata cu prima auditie programata pentru ora 15 PM (ora Romaniei).

“Diamonds” este primul single extras de pe cel de-al saptelea album de studio al Rihannei, care urmeaza sa fie lansat la Island Def Jam. Piesa a fost produsa de norvegianul Stargate, producator de hituri de Top 10 precum “Only Girl (In the World)”, “What’s My Name” (feat. Drake), “Unfaithful”, “Don’t Stop the Music”, “Take A Bow”, “Rude Boy” sau “Talk That Talk”.

Rihanna a scris istorie cu “We Found Love”, piesa extrasa de pe cel mai recent album “Talk That Talk”, ce a devenit cel de-al 11-lea #1 hit al sau in Billboard Hot 100 si al 20-lea in Top 10 Billboard Hot.
Dupa cum a declarat Billboard.com, care a clasat-o pe locul al doilea, dupa The Beatles, Rihanna este artistul solo care a atins cel mai rapid aceasta performanta (20 de piese clasate in primele 10 in Billboard Hot 100).

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top