Now Reading
De ziua ei, Diana Dumitrescu vrea spectatori record pentru “Minte-ma frumos”

De ziua ei, Diana Dumitrescu vrea spectatori record pentru “Minte-ma frumos”

Pentru ca pe 30 septembrie implineste 29 de ani, cea mai mare dorinta a Dianei Dumitrescu de ziua ei este ca filmul Minte-ma frumos sa se bucure de un numar record de spectatori pentru o comedie romantica romaneasca.

,,Daca ar fi sa-mi pot pune o singura dorinta de ziua mea, cred ca cel mai mult mi-as dori ca primul meu film sa fie primit cu toata caldura de catre public”, a declarat Diana Dumitrescu inainte sa plece in excursia surpriza pe care sotul ei i-a organizat-o cu ocazia zilei sale de nastere. Este vorba despre o scurta deplasare la Marea Rosie unde Diana va putea pune în practica hobby-ul pe care îl impartaseste alaturi de sotul ei: scuba-divingul.

Filmul Minte-ma frumos, care va fi lansat in cinematografe din 19 octombrie de MediaPro Distribution marcheaza debutul Dianei Dumitrescu in lungmetraj si este produs de sotul ei, Ducu Ion. Cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, Minte-ma frumos este regizat de Iura Luncasu, iar în rolurile principale ii aduce alaturi de Diana Dumitrescu pe: Andi Vasluianu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia si Loredana Groza.

See Also

“Minte-ma frumos” spune povestea a doi tipi simpatici din Bucuresti, care duc o viata cat se poate de neobisnuita… Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT si part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care isi inseala partenerul de viata – computerul – cu o tipa cunoscuta pe Internet, Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) si Oana, ucenice cofetare si colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuala, suceste capetele barbatilor oriunde apare, pe cand Oana iubeste foarte mult prajiturile, de unde si formele mai rotunjoare. Si cum era de asteptat, cand discutiile lungi pe chat nu pot ramane vesnic virtuale, Toni si Oana isi dau intalnire fata-n fata. Dar exista o problema majora: Toni nu seamana deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la intalnire in locul lui. Dar oare la intalnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

Din 19 octombrie, comedia romantica Minte-ma frumos, o productie MediaPro Pictures va fi distribuita in cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Glendale Cotroceni, Lotus (Oradea), Cortina (Oradea), Odeon Cineplex (Oradea), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema ,,Eugen Ionescu” (Slatina), Cityplex (Constanta si Brasov), Patria (Craiova), Premiera (Ploiesti), Arta (Targu-Mures), precum si in reteaua Cinema City.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top