Now Reading
Sylvie – Clipe de groaza pe un vas de croaziera

Sylvie – Clipe de groaza pe un vas de croaziera

Dupa ani de zile in care a pus munca pe primul plan, cantareata romanca Sylvie a decis sa isi ia o bine-meritata vacanta, departe de agitatia din Bucuresti, in locuri pe care cu totii ne dorim sa le vizitam macar o data in viata!

Artista nu a optat pentru o vacanta clasica, zbor cu avionul intr-un loc cald si relaxare, ci a ales o croaziera pe Marea Mediterana, imbarcata pe un vapor de lux, Marinero, dotat cu 13 nivele care ofereau turistilor toate facilitatile de care aveau nevoie: restaurante, cinematograf, piscine, jacuzzi, sali de spectacole, patinoar, baruri, cluburi, sali de jocuri, cazino-uri, biblioteca, sala de fitness, sali de sporturi, ba chiar si o biserica unde se oficiau si casatorii. Asadar, plictiseala a fost, clar, exclusa din program!

See Also

Dupa o saptamana de colindat Marea Mediterana si opriri in unele dintre cele mai frumoase orase din lume (Barcelona, Roma, Palma de Mallorca etc.), ultima zi de croaziera i-a dat palpitatii mari lui Sylvie, dar si celorlalti 5000 de pasageri imbarcati pe vas. „Din cauza faptului ca marea era foarte agitata, vasul se clatina incontinuu, iar peretii trosneau groaznic. Nu te puteai deplasa decat tinandu-te de ceva, iar multi aveau la ei pungi de hartie pentru ca senzatia de ameteala era foarte puternica. Au fost cateva ore de cosmar, mai ales ca ni se comunicau diverse instructiuni despre cum ar trebui sa fim imbracati, incaltati, cum ar trebui sa ne comportam etc. Va spun sincer ca aveam in minte numai scene din Titanic si mi-a fost foarte teama ca voi avea parte de acelasi sfarsit! Din fericire, dupa ore bune de tensiune maxima, marea s-a calmat, iar noi am ajuns cu bine la destinatie! Daca mai aleg vacanta cu vaporul data viitoare? Hmmm, ma mai gandesc!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top