Now Reading
2 zile de filmare, 2 videoclipuri noi pentru Directia 5

2 zile de filmare, 2 videoclipuri noi pentru Directia 5

Daca pana acum eram obisnuiti ca artistii sa filmeze un videoclip la cateva luni, iata ca directia 5 sparge tiparele si filmeaza doua videoclipuri, in doua zile consecutive. “Ce mai faci” si “Hoinar” sunt materialele care, in curand, vor intra in palmaresul impresionant de videoclipuri marca Directia 5.

Regia si scenariul ambelor videoclipuri au fost realizate de catre echipa de productie interna a Cat Music, iar locatia aleasa a fost statiunea Mamaia. Fie ca este vorba despre scene filmate pe velier, pe acoperisul unu hotel sau din elicopter, videoclipurile poarta amprenta inconfundabila a trupei Directia 5.

Ambele videoclipuri vor fi lansate luna aceasta. este un videoclip-surpriza pe care il vom lansa la concertul nostru de pe 30 octombrie, de la Sala Palatului.”, povesteste Marian Ionescu

See Also

Pe 30 octombrie, legendara trupa isi invita fanii la un concert emblematic – Electric Love Story, o frumoasa poveste de dragoste care marcheaza lansarea albumului cu acelasi nume.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, in retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti, libraria Mihai Eminescu si online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, bestmusic.ro

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top