Now Reading
Album preview: Leona Lewis – “Glassheart”

Album preview: Leona Lewis – “Glassheart”

Mult asteptatul album al Leonei Lewis, “Glassheart” va fi lansat pe data de 15 octombrie, insa pana atunci astazi a aparut in online un scurt preview din track-urile ce vor fi incluse pe acest material, asa, sa ne facem o mica impresie despre cum va suna Leona in viitorul apropiat.
Primul single extras, “Trouble”, beneficiaza deja de un videoclip, iar piesa omonima albumului, “Glassheart”, a aparut si ea in online acum catva timp.
Track-urile ramase ne confera impresia evolutiei muzicale a artistei.
Iata trackliisting-ul complet:

1. Trouble
2. Un Love Me
3. Lovebird
4. Come Alive
5. Fireflies – Lips Choir
6. I To You – Wired Strings
7. Shake You Up
8. Stop The Clocks
9. Favourite Scar
10. When It Hurts
11. Glassheart
12. Fingerprint
13. Trouble – Leona Lewis feat. Childish Gambino

See Also

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top