Now Reading
Lady Gaga va fi distinsa cu Premiul pentru pace, in memoria lui John Lennon

Lady Gaga va fi distinsa cu Premiul pentru pace, in memoria lui John Lennon

Superstarul international Lady Gaga va primi premiul bianual al pacii, in memoria lui John Lennon, ce onoreaza activitatile de caritate si campaniile in favoarea egalitatii dintre oameni.
Artista a fost aleasa drept unul dintre destinatarii premiului LennonOno Grant For Peace, care i se va inmana saptamana viitoare in Reyjkavik, Islanda, de catre Yoko Ono, vaduva legendarului artist John Lennon.
Printre destinatarii acestui premiu, care au fost deja anuntati, se numara scriitorul Christopher Hitchens si trupa punk din Rusia Pussy Riot, ale carei membre au fost inchise pentru proteste politice.
Premiile sunt decernate in fiecare an pe data de 9 octombrie, data nasterii fostului star Beatles si a fiului sau, Sean.
Yoko Ono a declarat: Lady Gaga este unul dintre cele mai mari staruri in viata la ora actuala. Ea nu este doar un artist, este, de asemenea, o activista, ce foloseste arta pentru o mai buna comunicare intre oameni. Albumul “Born this way” a schimbat radical harta mentala a lumii. Si ne-a facut sa infruntam problemele viitorului omenirii, care deja se intampla.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top