Now Reading
Trupa VUNK a cantat, in premiera, doua piese noi in Garajul Europa FM

Trupa VUNK a cantat, in premiera, doua piese noi in Garajul Europa FM

Ieri seara, Garajul Europa FM a fost locul in care baietii de la VUNK, echipati ca niste veritabili piloti de curse, au dat startul unui “raliu” al celor mai bune piese din cariera trupei!

Sutele de fani prezenti in Garajul Europa FM au avut ocazia sa auda, in premiera, doua dintre noile piese Vunk ce vor fi incluse pe albumul “Nu scapa nimeni”. Noul material discografic ce se lanseaza pe 9 noiembrie, va putea fi gasit la toate chioscurile de ziare impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Ne-am reparat aseara in concertul de la Garaj, in sensul ca ne-am incarcat cu energie pana la sfarsitul anului, de la publicul prezent acolo. Am fost surprinsi sa vedem atatia copii si oameni peste 50 de ani care stiau toate versurile pieselor noastre. Cine nu a fost aseara acolo….Pierderea lor, vorba uneia dintre cele doua piese, pe care le-am cantat, in premiera, in concertul din Garajul Europa FM.a declarat Cornel Ilie.

Cele doua piese noi, “Pierderea lor” si “Fiecare”, pe care fanii VUNK au fost nerabdatori sa le auda, au starnit reactii foarte bune atat in randul publicului, cat si printre persoanele de specialitate.

See Also

Fiecare

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top