Now Reading
Kelly Clarkson Greatest Hits – Tracklist & art-cover

Kelly Clarkson Greatest Hits – Tracklist & art-cover

Kelly Clarkson a facut public astazi tracklisting-ul urmatoarei sale compilatii “Greatest hits” – Chapter One ce va fi lansata pe data de 19 noiembrie, precum si elegantul art cover al acestui material.
In mod firesc materialul debuteaza cu “Since u’ve been gone”, primul hit single al artistei si include 17 track-uri printre care piese cunoscute ale lui Kelly, “Miss Independent,” “Walk Away” sau “A Moment Like This, noul sau single, “Catch my breath” si chiar si o piesa de Craciun.
Iata tracklisting-ul complet:

1. Since U Been Gone
2. My Life Would Suck Without You
3. Miss Independent
4. Stronger (What Doesn’t Kill You)
5. Behind These Hazel Eyes
6. Because Of You
7. Never Again
8. Already Gone
9. Mr. Know It All
10. Breakaway
11. Don’t You Wanna Stay (with Jason Aldean)
12. Walk Away
13. Catch My Breath
14. People Like Us
15. Don’t Rush (featuring Vince Gill)
16. A Moment Like This
17. I’ll Be Home For Christmas

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top