Now Reading
Videoclip: Marius Nedelcu – “Love is blind”

Videoclip: Marius Nedelcu – “Love is blind”

Marius Nedelcu revine astazi cu un nou single, coloana sonora perfecta pentru o toamna in doi. “Love is Blind” are un mesaj puternic si este inspirata din propriile experiente ale artistului.
Revenirea lui Marius Nedelcu este cu atat mai marcanta cu cat are deja un videoclip pentru melodia “Love is blind”. Materialul a fost filmat in mai multe orase din Malta pe parcursul a trei zile alaturi de regizorul Alex Ceausu care se afla la prima colaborare cu cantaretul cunoscut pentru hiturile “Rain”, “Obsession” si “You”.
Single-ul a fost compus si gandit de Marius Nedelcu alaturi de tanarul si talentatul producator Alexander John. Intrebat cum au decurs filmarile din Malta, Marius a declarat ca:

Eram in camasa cu maneca lunga si pantaloni la temperaturi de peste 45 de grade, transpiram incontinuu insa a meritat! Si am avut o intamplare amuzanta in momentul in care filmam scenele de dragoste: eu si personajul feminin, un manechin din Malta, eram pe un ponton iar regizorul era cu picioarele in apa. A venit politia sa ne opreasca insa problema lor nu era ca noi mimam un act sexual ci faptul ca Alex Ceausu era in apa.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top