Now Reading
Edward Maya lanseaza, alaturi de Cat Music, primul sau album

Edward Maya lanseaza, alaturi de Cat Music, primul sau album

A cucerit tara dupa tara, iar single-urile sale “Stereo Love” si “This Is My Life” s-au clasat in fruntea celor mai importante clasamente muzicale internationale.

Acum, Cat Music are placerea sa anunte ca pana la sfarsitul acestui an, va lansa primul album  Edward Maya featuring Vika Jigulina si, odata cu el, single-ul “Mono In Love”.

Edward Maya, pe numele sau adevarat Eduard Ilie, a generat prin melodiile “Stereo Love”  si “This Is My Life”, cantate si compuse  alaturi de Vika Jigulina (Victoria Corneva), cele mai mari succese internationale ale unui artist roman, prin prisma clasarii in topurile de vanzari din intreaga lume, performante recompensate prin nenumaratele trofee obtinute: Discul de Platina in SUA, Germania, Danemarca, Spania si Canada, dublu Disc de Platina in Italia, septuplu Disc de Platina in Norvegia si octuplu  in Suedia si Discul de Aur in Benelux.

Locul  1 in topul “Billboard Hot 100”, Europa si in “Billboard Dance Chart”, SUA, locul 3 in “Billboard Hot 100”, Anglia, locul 14 in “Mainstream Chart, Airplay Chart and US Digital Chart”, din Statele Unite sunt doar cateva dintre reusitele obtinute de catre “Stereo Love” alaturi de Cat Music.

Noul single precum si albumul vor fi prezentate in premiera de catre Cat Music la cel mai important targ de muzica al anului, ce se desfasoara saptamana aceasta in Olanda, la Amsterdam Dance Event.

See Also

Impreuna cu Vika Jigulina am finalizat toate piesele si am decis sa continuam succesul single-urilor <Stereo Love> si <This Is My Life> prin lansarea albumului “The Stereo Love Show” impreuna cu Cat Music si sa aducem fanilor un nou capitol al calatoriei incepute acum trei ani.”, a declarat Edward Maya, CEO Mayavin Records.

Sunt foarte bucuros ca am reusit sa trecem peste anumite asperitati din relatia cu Edward Maya iar acum colaborarea noastra se relanseaza prin noul single si mai ales prin albumul care vine sa continue cariera celui mai bine vandut artist roman pop dance. Sunt sigur ca noul single va fi bine primit de radiouri si de partenerii nostri din intreaga lume. Toata echipa Cat Music e nerabdatoare sa dovedeasca faptul ca succesul <Stereo Love>  poate fi depasit de cel al noului single”, continua Dan Popi, CEO Cat Music.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top