Now Reading
Premiera single: Alina Eremia – “With or without you”

Premiera single: Alina Eremia – “With or without you”

Alina Eremia, idolul adolescentilor de azi din Romania si protagonista celui mai popular serial tv, “Pariu cu viata”, s-a lansat astazi, oficial in cariera solo.
Dupa ce a cucerit publicul de toate varstele cu vocea sa, in concertele din cadrul LaLa Band Tour, prima difuzare radio a primului single oficial al Alinei Eremia va avea loc astazi, la Pro Fm, la ora 19.00.
Piesa, produsa de Zozo, aka Mister Z ( cunoscut noua datorita hiturilor Lucky Man Project, Raluka, Anda Adam zau Morris), este o piesa dance in limba engleza si se intituleaza “With or without you”.
Am tot fost intrebata daca pe langa LaLa Band, imi doresc si un proiect solo, iar raspunsul meu a fost mereu acelasi, ca atunci cand voi gasi piesa potrivita o voi lansa. Sunt extrem de incantata de tot ceea ce mi se intampla si sper ca “With or Without You” sa se bucure de succes pentru ca este o piesa care mie imi place foarte mult, a declarat Alina.
Noi suntem tare bucurosi ca Alina va avea propria ei cariera solo si va invitam sa ascultati primul sau single, “With or without you”, ce aduce ca sound cu dance-ul anilor ’90 si care suna foarte bine!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top