Now Reading
Videoclip: Andreea Balan – ” Ma doare fara tine”

Videoclip: Andreea Balan – ” Ma doare fara tine”

Noua piesa a Andreei se numeste “Ma doare fara tine”, este compusa si produsa de Laurentiu Duta si totodata este in colaborare cu acesta. E un proiect de suflet care se potriveste foarte bine cu sezonul de toamna deoarece este o melodie puternica dar totodata nostalgica si sensibila.

Pentru noul videoclip, artista a lucrat cu talentatul fotograf Ciprian Strugariu fiind prima colaborare a Andreei cu regizorul roman. De styling s-a ocupat echipa formata din Ana Andrei si Andreea Inankur iar de make-up & hair – Claudia Tarbac.

Filmarile pentru “Ma doare fara tine” au durat doua zile, s-au desfasurat la marginea Bucurestiului iar rezultatul final este un clip romantic, nostalgic si sensibil. Andreea ni se dezvaluie cu o noua imagine, o noua atitudine si intr-o ipostaza diferita fata de felul in care fanii ei au vazut-o pana acum.

See Also

Andreea Balan si colegele sale dansatoare vor promova single-ul “Ma doare fara tine” printr-un show special ce va fi prezentat la TV si pe scena in numeroasele concerte pe care artista le sustine saptamanal. Dupa o vara plina de showuri, cantareata se pregateste sa prezinte “Dancing Show”, “Bunny Show” si “Christmas Party” in cluburi, la petreceri private si pe scenele din toata tara.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top