Now Reading
Videoclip: Girls Aloud – “Something new” + tracklist album Greatest Hits, “Ten”

Videoclip: Girls Aloud – “Something new” + tracklist album Greatest Hits, “Ten”

Fanii fetelor de la Girls Aloud pot fi de astazi in extaz. Videoclipul care celebreaza cea de-a 10-a aniversare a trupei, “Something new”, a fost in sfarsit lansat.
Clipul este plin de shoot-uri care le arata pe cele cinci Girls Aloud, Nadine, Sarah, Kimberly, Cheryl si Nicola, impreuna. Fara coregrafii super sincron, doar rochii si look-uri Barbie doll.
Single-ul produs de catre cei de la Xenomania este primul dintre cele patru piese noi ce vor fi incluse pe albumul Greatest Hits, “Ten”, ce va fi lansat pe piata pe data de 26 noiembrie.
Iata tracklisting-ul complet:

1. Something New
2. The Promise
3. The Loving Kind
4. Untouchable
5. Sexy! No No No…
6. Call The Shots
7. Can’t Speak French
8. Something Kinda Ooooh
9. Biology
10. The Show
11. Love Machine
12. I’ll Stand By You
13. Jump
14. No Good Advice
15. Sound Of The Underground
16. On The Metro
17. Beautiful ‘Cause You Love Me
18. Every Now And Then

Si videoclipul “Something new”:

See Also

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top