Now Reading
Artisti romani de prima liga vor canta la Braila in cadrul proiectului “Sistem si prietenii”

Artisti romani de prima liga vor canta la Braila in cadrul proiectului “Sistem si prietenii”

Vara lui 2013 va aduce la Braila artisti importanti din muzica romaneasca, ce vor fi manati de acelasi scop, promovarea spiritului Dunarii, pentru conservarea sa.
Evenimentul va face parte din proiectul “Sistem si prietenii”, un proiect al Asociatiei Star Education, condusa de Anca Lupes impreuna cu Zoli Toth ( Sistem) in colaborare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Valoarea totala a proiectului este de 989,624 lei, finantare europeana + cofinantare din partea beneficiarului, comunitatea locala braileana neplatind nici un leu, in schimb profitand de potentialul turistic ce se va crea cu aceasta ocazie.

Am ales Dunarea deoarece detine un potential imens de valorificare turistica, ea putand contribui la imbunatatirea cooperarii interregionale, transfrontaliere si internationale, putand crea o platforma de dialog autentica intre judete pentru a facilita dezvoltarea unor proiecte cu impact national, regional sau local., a declarat Zoli Toth.

See Also

Proiectul mama face parte din Pro Istoria Fest, care isi propune sa puna in valoare monumente istorice ale Romaniei, cu deosebita insemnatate istorica, proiect ce a fost demarat in 2011 printr-o serie de evenimente ce au avut loc la Cetatea Enisala din Tulcea, Sarmisegetusa, Cetatea Rasnov, Cetatea Poenari, Curtea Domneasca din Targoviste, Cetatea de Scaun a Sucevei si Cetatea Sighisoara. Evenimentele au reunit artisti precum Holograf, Sistem, Vunk, Deepcentral, Narcotic Sound, Xonia, Delia, Lala band, Antract, etc.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top