Acum citește
Romanian Club Hits – Best Remixer 2012

Romanian Club Hits – Best Remixer 2012

S-a dat start la competitia Best Remixer 2012, competitia in urma careia se va stabili care este cel mai bun remixer al acestui an.

Printre nominalizatii de anul acesta ii regasim pe LLP, Andeeno Damassy, Emil Lassaria, Deepside Deejays, DJ Andi, DJ Bonne, Addictive Elements, DJ Dark & Shidance, DJ Asher & Screen, DJ Yaang, Jay Murano, Radio Killer, Absound, Vannys, DJ Khan, Alex C, DJ Ralmm si Ovylarock.

Anul precedent l-am avut castigator pe nimeni altul decat DJ LLP, un dj, remixer si producator ale carui remixuri si piese ne-au ajuns la urechile tuturor.

Credeti ca va mai iesi LLP castigator si in acest an sau va fi detronat? Noi stim doar ca nominalizatii din acest an sunt foarte talentati si fiecare a muncit din greu pentru a produce remixuri excelente!

Vezi și

Competitia incepe astazi, 20 Octombrie si se va finaliza pe 20 Noiembrie. Castigatorul va primi cupa BEST REMIXER 2012 din partea Romanian Club Hits si un super premiu din partea sponsorului concursului – DJCenter.ro.

Tu ne poti ajuta sa decidem cine este cel mai bun remixer al anului! Pentru a vota favoritul tau, te invitam pe pagina de votare: www.roclubhits.com/best-remixer-2012/

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus