Now Reading
Videoclip: Dj Bonne & Chriss – Tinna – “Radio”

Videoclip: Dj Bonne & Chriss – Tinna – “Radio”

Mihai Alexandru ( Al Mike ) ne prezinta ultima sa productie Dj Bonne feat . Chriss-Tina si primul lor single ’Radio’.
Dj Bonne, cunoscut ca Dj-ul @ ConnecT-R, a remixat oficial pentru Al Mike ,Dj Rynno & Sylvia , Phelipe si bineinteles ConnecT-R.

Chriss-Tina are doar 19 ani dar CV -ul ei muzical arata asa : la varsta de 3 ani, alaturi de actorul Marian Ralea, are prima aparitie in cadrul emisiunii Abracadabra; a luat lectii de canto sub indrumarea prof. Cristina Manoliu Savulescu ; a participat la numeroase concursuri si festivaluri de gen, in postura de solist dar si ca membru in cadrul trupei Miraj,Trupei Adolescenti cat si-n cadrul Corului de copii, Sunetul Muzicii; a obtinut si cateva premii dintre care amintim: Trofeul Mamaia Copiilor 2011 sectiunea creatie; locul II Festivalul Tineretii 2011 sectiunea interpretare , premiul special Flori de mai 2011, premiul special CAMP ROCK la CERBUL DE AUR 2010; premiul I SE CAUTA O VEDETA 2010; premiul I CONCURSUL NATIONAL DE MUZICA (2009,2010,2011);premiu III MAMAIA COPIILOR 2009 sectiunea interpretare alaturi de trupa MIRAJ, premiul II MAMAIA COPIILOR 2010 alaturi de trupa MIRAJ.

Mihai este cel care mi-a facut cunostinta cu Bonne si de aici a fost simplu .Am vorbit putin , am zis sa vorbeasca faptele si astfel am inceput lucrul la prima piesa , care este ’Radio’ si am decis impreuna cu totii sa o lansam ca primul nostru single., declara Chriss-Tinna.

See Also

La videoclip am ales sa lucram cu noBODY , cel care a lucrat si la sedinta noastra foto si tot el este si responsabil pentru ultimul videoclip Body&Soul – Fata cu tatuaj pe gamba ft Al Mike, adaugat Dj Bonne.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top