Now Reading
Loredana a filmat videoclipul single-ului “Apa”, alaturi de Cabron

Loredana a filmat videoclipul single-ului “Apa”, alaturi de Cabron

“Apa”, noul single al Loredanei in colaborare cu rapperul Cabron va avea in curand si un videoclip! Filmarile au avut loc ieri, la Studiourile MediaPro din Buftea iar regia clipului a fost semnata de Liviu Neagoe.

Piesa “Apa”, ce se bucura deja de un feedback foarte bun, are un sound special, cu influente R&B si pop, partea de rapp apartinandu-i lui Cabron. La fel ca versurile, si scenariul clipului descrie o poveste de iubire la care Lori nu poate renunta. Artista joaca rolul unei gospodine veritabile din anii ’50, ce isi asteapta nerabdatoare iubirea vietii, care evident apare in cele din urma.

Ca sa merg intr-o directie mitica, videoclipul vorbeste despre eterna asteptare a Penelopei si despre Ulise care intarzie, dar pana la urma acesta se intoarce la sotia sa. Am incercat sa facem ceva comic dar care sa aiba, in acelasi timp, stil si fluiditate. Cat despre piesa, nu va pot spune decat ca e un cantec pe care l-am scris in urma unui vis. M-am trezit cu refrenul in gand si a fost doar o chestie de ore ca sa-l termin.a declarat Lori.

Daca Lori a intrat in pielea unei gospodine sexy a anilor ’50, pe Cabron il vom vedea la o masa de poker interpretand partea lui de piesa.

E o mare onoare pentru mine sa cant cu Loredana. Eu sunt fanul ei de cand eram mic iar acum simt ca mi s-a implinit un vis. ne-a spus Cabron.

See Also

Single-ul “Apa” va fi inclus pe “Dragoste”, noul album al Loredanei ce va fi lansat la inceputul lunii noiembrie. Mai mult decat atat, Lori ne-a dezvaluit ca numele piesei nu este unul intamplator, in limba sanscrita “apa kevala” insemnand “numai cu tine”.

In plus, pe 25 noiembrie la Sala Palatului, Loredana va sustine un concert incendiar, prin intermediul caruia artista isi va duce fanii intr-o calatorie prin toata aventura traita pana acum pe scena de-a lungul carierei, o aventura plina de amintiri, piese célèbre si multi invitati speciali.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top