Now Reading
In bootcamp, juratii s-au pus pe eliminari masive in alegerea Factorului X

In bootcamp, juratii s-au pus pe eliminari masive in alegerea Factorului X

Daca pana acum, in auditii credeati ca ati vazut totul, iata ca v-ati inselat!
Cei trei jurati ai noului sezon de X Factor Romania, Delia Matache, Dan Bittman si Cheloo, dovedesc ca in bootcamp sunt mai incisivi, mai pretentiosi si pusi pe mai multe eliminari pana ce il vor gasi pe CEL ce are 100% FACTORUL X.

Dupa ce si-au luat ramas bun de la cei dragi pentru a veni in tabara de pregatire X Factor, celor 196 de concurenti, cati au mai ramas dupa auditii, li s-a pregatit o petrecere de zile mari, ce a avut loc cu ocazia aniversarii lui Dani, la care unii au dansat cu pofta, altii au legat idile si cei mai indrazneti dintre concurenti, mai precis colegul nostru si co-fondatorul Star Gossip, Claudiu Ciubotaru, a fost reporterul special al party-ului.

Insa daca unii se distreaza, altii jurizeaza…In toiul petrecerii, cei trei jurati au “cernut sita” concurentilor in backstage, primul grup fiind eliminat fara a mai da nici o proba de voce.

Dupa ce concurentii au cantat, in grupurile nou formate, piesa aleasa de juriu, pentru a dovedi cine se ascunde in spatele celorlalti si cine are calitatea de lider, au urmat alte eliminari….unele asteptate, altele nesperate, emotii la cote inalte, bucuria sau tristetea de pe chipul celor ce sperau sa prinda un loc in bootcamp.

See Also

Cine a ramas in final si cine nu, ati putut vedea ieri si azi de la 20.30 pe Antena 1.

La final, s-a decis care dintre jurati se va ocupa de fiecare dintre grupuri. Astfel, Cheloo ii va antrena pe cei peste 25 ani si poate va mai capata un pic din intelepciunea lor de viata, Dan Bittman ii va forma muzical pe cei sub 25 de ani, iar Delia, ce a devenit celebra la incepu datorita formatiei de succes a anilor ’90 N&D, va testa spiritul muzical de echipa al grupurilor.

Saptamana vitoare, cei 26 de concurenti ramasi in competitie vor viziona casele juratilor, in cadrul JUDGES HOME. O noua serie de eliminari va urma, dupa care, in decembrie, vom avea parte de debutul galelor live.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top