Now Reading
ERIC MARTIN canta alaturi de VUNK pe scena Salii Polivalente

ERIC MARTIN canta alaturi de VUNK pe scena Salii Polivalente

Concertul “VUNK la Polivalenta” se anunta a fi unul dintre cele mai mari, importante si asteptate evenimente ale acestui an. 14 noiembrie este data la care atat fanii VUNK din toata tara, cat si iubitorii de muzica buna si concerte live, vor lua cu asalt Sala Polivalenta din Bucuresti. Pe langa un show impresionant, o scenografie spectaculoasa si momente inedite, baietii de la Vunk vor avea si invitati cu totul speciali.

Marea surpriza pe care trupa a ales sa o dezvaluie inainte de concert, este prezenta pe scena Salii Polivalente a lui Eric Martin, alaturi de care Vunk va interpreta o piesa! Dupa mai bine de doi ani de la succesul avut in Bucuresti, Eric Martin, unul din cei mai buni solisti ai tuturor timpurilor, revine in Romania cu un concept inedit pentru concertele sale de pana acum: un recital solo acustic de 60 de minute.

Cel care a facut din Mr. Big una din cele mai cunoscute formatii ale tuturor timpurilor, se declara fericit ca are sansa de a revedea tara noastra, dar si de a canta alaturi de VUNK, cea mai buna trupa rock din Romania.

See Also

Pretul biletelor pentru recitalul Eric Martin si Afterparty-ul “VUNK la Polivalenta”, este de 25 ron in re?eaua MyTicket/Diverta si 30 ron la locatie, in seara evenimentului.

Posesorii de bilete “Fan Zone” pentru concertul “VUNK la Polivalenta” au accesul gratuit.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top