Now Reading
Single: Matteo – “Tu tu tu”

Single: Matteo – “Tu tu tu”

MediaPro Music si Live Artist lanseaza “Tu tu tu”, cel mai nou single semnat Matteo! Dupa succesul piesei anterioare, “Push It”, artistul revine in forta cu acest single nou, realizat in colaborare cu Boier Bibescu. Mai mult, compozitia piesei este semnata atat de Matteo, cat si de Florin Nedelcu, managerul acestuia.

Pentru noua piesa, Matteo a facut si un super shooting de promovare, alaturi de fotograful Radu Tudoroiu, in care artistul beneficiaza de un styling cool, plin de culoare, asigurat de Cristina Diaconu.

“Tu tu tu”, facuta in colaborare cu Boier Bibescu, este foarte pozitiva si merge usor pe ideea ca barbatii, in aproape orice context, involuntar sau nu, incearca din rasputeri sa le faca pe plac femeilor. Piesa descrie momente de zi cu zi destul de adevarate, din vietile tuturor.” ne-a spus Matteo.

See Also

Artistul deja se gandeste la o varianta de videoclip pentru noul single, pe care-l va filma in viitorul apropiat. Ramane, totusi, un mister cine va semna regia noului clip, avand in vedere ca videclipul anterior a fost realizat de Roxana Paulica, fosta iubita a lui Matteo, cu care acesta nu mai formeaza un cuplu de aproximativ patru luni.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top