Now Reading
FRESH Single: Party Collective & Shaka Muv – “VIP”

FRESH Single: Party Collective & Shaka Muv – “VIP”

Cu o formula de 4 DJ si 2 muzicieni, Party Collective da startul seriei de petreceri “VIP” in cluburile din Romania.

Ne dorim niste petreceri altfel, cu vibratia pe care o transmite piesa noastra. Asta nu inseamna ca petrecerile noastre sunt adresate exclusiv vedetelor, ci vom arata cum trebuie sa arate o petrecere privata in stilul “VIP – Party Collective”. Party Collective nu este o trupa, este un proiect, un concept nou in care ne-am alaturat mai multi artisti din cadrul Fly Records. Ii avem alaturi pe baietii de la FLY DJs (Tony Slow, MiniTech si Omar) si pe John Rivas. Vom face show oriunde vom fi prezenti. Nicio petrecere nu seamana cu cealalta, simtim publicul si il facem sa ne simta muzica” spune Silviu Tudor.

Party Collective este un concept de show care imbina experienta de studio, de concerte live si cea de DJ. Proiectul a fost creat la inceputul lunii septembrie, de catre Tudor Parghel si Silviu Tudor, care activeaza ca producatori muzicali in cadrul Fly Records si ca artisti de scena. Pana acum au lucrat la single-uri si remix-uri pentru Fly Project, Sunset54, Fly DJs, si alte nume din show-biz.

Shaka Muv a fost alegerea baietilor, iar ea le-a raspuns afirmativ fara sa stea pe ganduri: “Am sunat-o, i-am anuntat echipa, toti au fost de acord imediat si ne-am apucat de treaba impreuna. Single-ul “VIP” transmite energia si bucuria de a petrece la maxim, genul de “vibe” pe care il transmitem de fiecare data cand suntem pe scena. Shaka Muv s-a pliat perfect pe piesa, ne place foarte mult rezultatul colaborarii, si sper sa placa la fel de mult si publicului.declara Tudor Parghel.

See Also

Party Collective apartine casei de productie Fly Records, single-ul “VIP” fiind produs de baieti impreuna cu colegii lor, Tudor Ionescu si Dan Denes (Fly Project).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top