Now Reading
Tracklist: Rihanna – “Unapologetic”

Tracklist: Rihanna – “Unapologetic”

Un alt an, un nou album de la printesa muzicii pop, Rihanna – “Unapologetic”, si iata ca astazi a aparut si tracklisting-ul final. Tinand cont de recenta obsesie a artistei pentru numarul sapte, albumul vine cu o serie de 14 piese nou noute, inclusiv primul single promovat, “Diamonds” si track-uri precum “Fresh Off The Runway,” “Pour It Up,” si “Loveeeeeee Song”.
Iata si tracklisting-ul complet:

1. Fresh Off The Runway
2. Diamonds
3. Numb
4. Pour It Up
5. Loveeeeeee Song
6. Jump
7. Right Now
8. What Now
9. Stay
10. Nobody’s Business
11. Love Without Tragedy / Mother Mary
12. Get It Over With
13. No Love Allowed
14. Lost In Paradise

Deluxe Edition

See Also

15. Half Of Me
16. Diamonds (Dave Aude 100 Extended)
17. Diamonds (Gregor Salto Downtempo Remix)

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top