Now Reading
Album sampler: Rihanna – “Unapologetic”

Album sampler: Rihanna – “Unapologetic”

Tracklist-ul celui de-al saptelea album al Rihannei a aparut in online saptamana trecuta, insa in prima varianta, in mod dubios nu era inclusa nici o colaborare. Din fericire, printesa pop a dezvaluit astazi varianta oficiala de tracklisting, ce contine featuring-uri cu Eminem – “Numb”, continuarea hitului “Love the way you lie”, Mikki Ekko, David Guetta sau Chris Brown.

Iata si lista completa de piese ale albumului “Unapologetic” :

1. Fresh Out the Runway
2. Diamonds
3. Numb (feat. Eminem)
4. Pour It Up
5. Loveeeeeee Song (feat. Future)
6. Jump
7. Right Now
8. What Now
9. Stay (feat. Mikky Ekko)
10. Nobodies Business (feat. Chris Brown)
11. Love Without Tragedy/Mother Mary
12. Get It Over With
13. No Love Allowed
14. Lost in Paradise
15. Half of Me (Bonus Track)

See Also

Tot astazi in online a aparut si un scurt preview din acest material discografic ( 90 de secunde din fiecare piesa), care suna foarte promitator si care ne face sa ne dorim sa ascultam si mai mult, si mai mult…”Unapologetic” va fi lansat pe piata pe data de 19 noiembrie.

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top