Now Reading
Andra a dezvaluit la concertul Live in Garaj cu ce melodie l-a cucerit pe Catalin Maruta!

Andra a dezvaluit la concertul Live in Garaj cu ce melodie l-a cucerit pe Catalin Maruta!

Miercuri seara, Andra a facut show la concertul Europa FM Live in Garaj! Peste 500 de fani au venit s-o vada cantand iar artista a ramas inca doua ore dupa concertul care s-a încheiat la ora 20:30, ca sa dea autografe si sa faca poze cu toti cei prezenti in Garaj.

Andra a cantat toate hit-urile lansate de la inceputul carierei sale: “In noapte ma trezesc”, “Dragostea ramane”, “Vreau sarutarea ta”, dar si piese noi: “Telephone”, “Something New”,”What About Us” avandu-i invitati pe What’s Up – alaturi de care a cantat piesa K la meteo si pe Adi Cristescu – cu care a interpretat melodia Doar o Clipa.

Alaturi de Andra la concertul Live in Garaj a fost si Catalin Maruta, dar si creatoarea de moda Dana Budeanu impreuna cu cele doua fetite ale sale.

Show-ul a inceput, insa, cu emotii! Trupa Zero, alaturi si Catalin Maruta au ajuns in Garaj cu exact 20 de secunde inainte de inceperea transmisiei live pe radio. Motivul? Happy Hour, emisiunea moderata de Catalin al carei band este trupa Zero.

Andra a dezvaluit si cu ce melodie l-a cucerit pe Catalin Maruta, la insistentele lui George Zafiu. Este vorba de piesa One Moment in Time – a lui Whitney Houston, pe care de altfel artista a si cantat-o live in Garaj.

See Also

Catalin Maruta si-a pupat sotia în fata spectatorilor si a declarat sus si tare: „Acum v-o las voua pe Andra, dar atentie – nu de tot!”

Asadar, in Garajul Europa FM s-a lasat cu spectacol! Artista a interpretat inclusiv cover-uri. Unul dintre ele a fost melodia Rolling in the Deep a celebrei Adele, care a facut furori printre spectatori iar o admiratoare infocata a Andrei si-a demonstrat dragostea pentru artista, aratand public un tatuaj cu AndraMusic pe care si l-a facut pe picior.

Ca de obicei, artistul Aidan a pictat portretul Andrei iar panza care poarta acum autograful ei a ajuns la loc de onoare in Galeria Artistilor Live in Garaj.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top