Now Reading
Videoclip: Nwanda & Deliric – “Vraji”

Videoclip: Nwanda & Deliric – “Vraji”

Nwanda a lansat ieri seara videoclipul piesei “Vraji”, in colaborare cu Deliric. Clipul a avut premiera pe Music Channel in cadrul emisiunii “Like Hip Hop” si simultan online, pe site-ul sau oficial. Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in casa Dianei 4, fiind regizat de BlackMoon – cel care a realizat si clipul COMA – “Un Semn”.

Nwanda: “Vraji este rezultatul unui efort comun si al inspiratiei fiecarui om implicat in acest proiect. Practic, fiecare a venit si a adaugat cate o caramida peste ceea ce pusese cel de dinainte. Dupa ce a auzit piesa, Deliric a venit cu refrenul perfect, Black Moon a scris scenariul, iar ceilalti au avut grija sa creeze o atmosfera de film, care sa transmita prin imagine acea stare pe care ti-o da melodia atunci cand o asculti.

Deliric: “Ma bucur ca in sfarsit vom avea parte de un album Nwanda. Am pornit impreuna la drum in ’97 si de atunci il asteptam cu totii. Piesa Vraji creeaza atmosfera perfecta pentru un album profund introspectiv.”

See Also

“Vraji” a fost produsa de SEZ, fiind al doilea single de pe “Balanta” – albumul de debut Nwanda, care se va lansa saptamana viitoare, pe 15 noiembrie, pe site-ul oficial . Materialul a fost inregistrat in studiourile Chill Brothers, in perioada 2011-2012, si contine colaborari atat cu colegii sai de la Facem Records, cat si cu alti artisti.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top