Now Reading
NEW SINGLE: Alex Mica – Heya

NEW SINGLE: Alex Mica – Heya

A innebunit publicul cu piesele: “Dalinda si  “Breathe”, iar acum a sosit momentul ca producatorul si interpretul casei de productii 1ArtistMusic , Alex Mica, sa lanseze o noua piesa cu un sound nou, perfecta pentru sezonul racoros.

Piesa se numeste “Heya” si  este produsa de Alex Mica, Dony si The Kid continuand povestea de dragoste traita in videoclipul melodiei “Breathe”,  de tanarul artist timisorean, stabilit in Constanta.
Odata cu noua melodie, Alex Mica,  adauga la genul dance care la consacrat si influente de soul, r&b, stil muzical care, cu certitudine, ii pune foarte bine in valoare creatia si talentul muzical.

See Also

Dupa «Breathe», «Heya» e piesa in care meditez asupra existentei mele dandu-mi seama ca cel mai important element al iubirii e prietenia. Refrenul piesei este un indemn pe care mi-l adresez, intelegand cata nevoie am de mine pentru a depasi greutatile vietii. In strofe vorbesc despre lumea in care traim, locurile in care am fost si oamenii pe care i-am cunoscut; realizez ca de unul singur ma indrept spre nicaieri si, astfel, ca e nevoie de schimbare, lasand in urma trecutul plin de dezamagiri”, declara Alex Mica.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top