Now Reading
PIESE NOI: DJ SAVA, CRISTINA RUS, VUNK

PIESE NOI: DJ SAVA, CRISTINA RUS, VUNK

In acest weekend avem un mix de single-uri noi din partea unor artisti ce deja se numara printre preferatii vostri si rasfatatii posturilor de radio nationale si nu numai.

Incepem cu Dj Sava, care ieri si-a lansat cea mai noua piesa, “Cocktail”, o piesa fresh ce ne aminteste de nebunia si frenezia verii, dar si de hitul anilor ’90 “Sweet dreams” – Euryhtmics.

Mi-am dorit o piesa cu o linie simpla, usor de retinut si care sa ii ridice de pe scaun chiar si pe cei care nu danseaza niciodata si cred ca am reusit. S-a lucrat destul de mult la piesa, dar rezultatul este cel pe care mi-l doream”, povesteste DJ Sava.

Avem vesti noi de la frumoasa Cristina Rus care si-a lansat astazi cel mai nou single in limba romana, “Jumatatea ta”. Single-ul a fost produs de catre Adrian Sina & co in studiourile Sisterhood Live Records si abia azi ne-a fost desconspirat ( si putem spune ca suntem placut surprinsi) de cine este cantata.

See Also

Si incheiem cu Vunk, care, dupa cum au promis, au o piesa foarte frumoasa, de dragoste, alaturi de una dintre cele mai bune voci feminine romanesti, Andra. “Numai la doi” va fi inclusa pe albumul “Nimeni nu scapa ( de emotii)”, pe care trupa l-a lansat astazi impreuna cu Gazeta Sporturilor.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top