Now Reading
New: Chris Mayer & Dragos Chircu – “Without you”

New: Chris Mayer & Dragos Chircu – “Without you”

Chris Mayer revine cu un nou single, “Without you”, in colaborare cu Dragos Chircu, finalistul de la “Vocea Romaniei”.

Dupa colaborarea de succes cu Connect-R la piesele “Still” si “4 the love of music”, Chris Mayer ne surprinde cu o combinatie intre rock si dance, alaturi de una din cele mai bune voci masculine ale momentului, Dragos Chircu. Acesta a avut in ultimii ani colaborari cu nume sonore ale muzicii romanesti printre care Loredana Groza si Vali Barbulescu. Piesa “Without you” este compusa de Chris Mayer, Adi Cristescu si Dragos Chircu, in timp ce textul ii apartine in intregime lui Dragos.

Lucrurile bune nu se intampla intotdeauna cand vrei, ci cand trebuie. Asa este si colaborarea noastra, unde cel mai important lucru este pasiunea pentru muzica. Amandoi suntem perfectionisti si ne dorim foarte mult ca produsul finit sa fie de calitate”, a povestit Dragos.

Cei doi planuiesc de multa vreme o colaborare, insa proiectele in care au fost implicati nu le-au permis acest lucru in trecut, Chris lucra cu J.Yolo la “Back to life”, iar Dragos era implicat in concursul “Vocea Romaniei”.

See Also

Il cunosc pe Dragos de cand a castigat concursul Mamaia, mi-a placut intotdeauna vocea lui si de mult vorbim despre o colaborare, dar din cauza programelor diferite nu am reusit sa o concretizam pana acum. Acum am reusit sa aducem la un numitor comun identitatile noastre artistice si eu zic ca a iesit ceva foarte frumos care sper ca va fi si pe placul publicului!”, povesteste Chris Mayer.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top