Now Reading
FRESH SINGLE: Doc Slim & Anastasia Sandu – “Move your body”

FRESH SINGLE: Doc Slim & Anastasia Sandu – “Move your body”

DOC Slim a captat atentia publicului cu talentul deosebit pentru freestyle rap, comparabil cu Will I Am, fondatorul Black Eyed Peas. Artistul prezinta acum primul sau single oficial, Move your Body, sub tutela Ritma Records. Piesa este o colaborare cu Anastasia Sandu, pe care o tara intreaga a v?zut-o la emisiunea X Factor, in toamna acestui an.

La cei 24 de ani Chigbundu Obinna aka DOC Slim bifeaza deja 15 ani de experienta in muzica, o diploma Academic Excellence, la absolvirea facultatii de medicina, doua proiecte muzicale lansate anul acesta si binenteles, single-ul oficial MOVE your BODY alaturi de Anstasia Sandu.

Proiectul Move your body initiat de Ritma Records in urma cu 3 luni, i-a adus in studio pe cei doi artisti ale caror stiluri au fuzionat perfect, iar Move your body are cele mai bune elemente din stilurile dance, house, R&B si Rap.

See Also

Compozitor, poet si muzician, Doc Slim a lansat o piesa perfecta pentru publicul din Romania: “Incurajez originalitatea si asta doresc sa ofer publicului prin muzica mea”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top