Now Reading
MediaPro Music lanseaza Dr. Kucho! feat. Aris – Doing Better Without You

MediaPro Music lanseaza Dr. Kucho! feat. Aris – Doing Better Without You

Dupa doua decenii de experienta in industria muzicala, Daniel Manzano aka Dr. Kucho!, reprezinta unul dintre cei mai cunoscuti producatori si DJ de pe planeta.

Cu aproape 300 de piese lansate, inca din perioada sa de inceput in 1993, “Doctorul” le-a “prescris” fanilor sai din intreaga lume, doza dupa doza de muzica buna.

Printre piesele de la inceputul carierei artistului se numara “Lies To Yourself” si “Can’t Stop Playing”, care au stationat timp de cinci saptamani in topurile radiourilor germane. La scurt timp, Dr. Kucho! lanseaza “Patricia Never Leaves The House” si “La Luna”, hituri care au ajuns No.1, simultan, in topurile de specialitate din intreaga lume, contribuind, in acelasi timp, si la promovarea worldwide a muzicii house din Spania. Piesa care, cu adevarat l-a propulsat pe Dr. Kucho! in industria muzicala internationala, a fost “Belmondo Rulez”, care in 2003 a ajuns pe locul 6 in DJMag’s Best of 2003 Hype Chart.

See Also

Cele mai recente si de succes piese semnate Dr. Kucho!, au fost “La Tarde Se Ha Puesto Triste” si featuring-urile cu Zenbi pentru “Echale Candela” si cu Funky Truckerz pentru “Lots More Lovin’”.
Acum, Dr. Kucho! lanseaza oficial si in Romania, alaturi de MediaPro Music, piesa “Doing Better Without You” feat. Aris., pe care o puteti asculta aici:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top