Now Reading
Cornel Ilie: “Aseara mi s-a implinit un vis!”

Cornel Ilie: “Aseara mi s-a implinit un vis!”

Seara trecuta a fost una plina de emotie datorita marelui eveniment “Vunk la Polivalenta”, ce s-a incadrat cu succes in categoria concertelor “ca afara”! Vunk, cea mai buna trupa rock din Romania, a adus miilor de oameni care au umplut Sala Polivalenta, unul dintre cele mai impresionante si grandioase concerte realizate pana acum la noi. Jocurile de lumini si lasere, scenografia absolut speciala ce a transformat intreaga scena intr-o masina de scris uriasa si intregul concept al evenimentului, au facut din concertul “Vunk la Polivalenta” un show de neuitat. Unul dintre cele mai impresionante momente ale serii a fost cel in care Cornel Ilie a cantat la pian piesa “Fiecare”, pe o scena suspendata in aer!

Pe scena impreuna cu Vunk au urcat, pe rand, invitati speciali precum: Andra alaturi de care Vunk a cantat piesa “Numai la doi”, Monica Anghel si Puiu Pascu, care, impreuna cu Cornel au interpretat “Ploaie fara nori”, o piesa speciala ce a facut publicul sa lacrimeze de emotie. La polul opus, Smiley si Vunk au ridicat sala in picioare cantand impreuna “Artificii pe tavan”!

“Pleaca!” si “Altcineva” au reprezentat piesele- vedeta ale serii, publicul cantand vers cu vers impreuna cu Vunk, Antonia si Puya! Un alt moment memorabil a fost acela al duetului Vunk cu Eric Martin, solistul trupe americane Mr. Big., pe celebra piesa “To Be With You”.

See Also

Aseara mi s-a implinit un vis si am umplut Sala Polivalenta. Am fost la toate spectacolele mari sau evenimente sportive si, mereu, mi-am dorit sa ajungem sa avem forta sa strangem atata lume acolo. Ne bucura extraordinar de mult increderea publicului in ce cantam noi. Sunt foarte mandru si de faptul ca am cantat pe aceeasi scena cu niste artisti asa de valorosi cum au fost invitatii nostri de aseara. Visul meu si al nostru nu se opreste aici. Abia a inceputa declarat Cornel Ilie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top